header herberg hoekje 202003 2kopie

Restaurant Herberg 't Hoekje

  • Hartelijk welkom!
  • Herberg ’t Hoekje kent een lange geschiedenis van gastvrijheid en gezelligheid. Sinds 1874 openen wij onze deuren voor Jan en Alleman. Eerst nog aan de rand van het dorp Wassenaar, inmiddels gelegen op de rand van het centrum.
  • Ook ligt Herberg ’t Hoekje  op loopafstand van attractiepark en camping Duinrell, en om de hoek van de musical “Soldaat van Oranje”.  Met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt, en goede aansluiting op het openbaar vervoer is de Herberg een ideaal punt om deze te combineren.
  • De Herberg combineert lekker eten, met ouderwetse gezelligheid. De menukaart is een feest der herkenning, wij serveren namelijk aloude klassiekers. Begonnen als bruin café hebben wij die intieme sfeer goed kunnen behouden. Bekijk onze foto’s om zelf een indruk te krijgen.
  • Wij houden wel van feestjes, zo kunt u bij ons terecht op Koningsdag voor een drankje onder het genot van live muziek, en organiseerden wij elk jaar HET feest van heel Wassenaar, “Hicky-Dicky-Micky”, na 15 jaar was hield dit trio het voor gezien. Een waardige opvolger werd gevonden in "Goud & Fout", wederom een trio! Dit trio heeft bewezen dat dat zij prima in staat zijn om heel Wassenaar aan het feesten te krijgen. En ook namen wij deel aan het culinaire festival “Smaakvol Wassenaar” wat jaarlijks werd georganiseerd rondom het historische oude gemeentehuis “De Pauw”.
  • Mocht u meer willen weten, over welke mogelijkheden de Herberg biedt? Zou kunt u bij ons uw eigen verjaardag vieren, uw receptie houden, een inloopochtend voor een politieke partij, een boekpresentatie houden of de Herberg gebruiken als startpunt van een Solextocht. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar niet onbeperkt. Daarom raden wij u aan contact met ons op te nemen. Zoals altijd, reserveren voorkomt teleurstellingen.
  • Tot slot wensen wij u veel plezier op onze website, en hopen u snel te kunnen begroeten!
  • Het team van Herberg ‘t Hoekje